Pizano

Wij zijn een jong en fris bedrijf met passie voor pitten, zaden, noten en plantaardige proteïne. De hoofdvestiging van Pizano bevindt zich in de bruisende stad Meppel, gelegen in Zuid-West Drenthe.

 

Pizano importeert met de grootst mogelijke zorg de hoogste kwaliteit producten van het Europees continent. De keuze voor import uit Europa brengt een aantal voordelen met zich mee, zoals het behoud van de werkgelegenheid binnen Europa en een relatief kort tranport- en leveringsproces. Daarnaast wil Pizano de ecologische voetafdruk verkleinen, dit om de keten zo kort mogelijk te houden door het rechtstreeks leveren van producent naar de klant.

 

Eerlijke handel en respect, daar is de visie van Pizano op gebaseerd. Wij zijn er van overtuigd dat iedere partij een eerlijke prijs voor haar product verdient. Het opbouwen van langdurige relaties met zowel de leverancier als de klant speelt bij het vervullen van deze ambitie een grote rol. Kwaliteit, respect en eerlijkheid, dat zijn onze kernwaarden. 

 


Het team

Het team van Pizano staat graag voor u klaar om de inkoop van uw grondstoffen te organiseren en de hoogste kwaliteit te waarborgen. Pizano waardeert de persoonlijke relaties met haar leveranciers en klanten. 

importeur noten zaden