Certificeringen en leveranciers

Om de kwaliteit van ons assortiment te waarborgen focust Pizano zich op het werken met leveranciers die IFS of BRC gecertificeerd zijn. Voor het biologisch assortiment dienen onze leveranciers naast IFS of BRC ook nog SKAL gecertificeerd te zijn of over een andere gerenommeerde BIO-certificering te beschikken.

 

Wij stellen deze eisen aan onze leveranciers om de voedselveiligheid en kwaliteit te kunnen waarborgen en daarmee voor u als klant het beste product te kunnen leveren. 

Pizano is op dit moment bezig om zelf IFS Broker & SKAL gecertificeerd te worden. Wij worden hierbij begeleid door een gerenommeerd bedrijf welke gespecialiseerd is in het begeleiden van certificeringstrajecten voor bedrijven zoals Pizano. 

 

Mocht u hier vragen over hebben, kunt u ons altijd bereiken.

 

blockchain, people, shaking hands-2850276.jpg

Pizano audits

Bij Pizano streven we naar om langdurige samenwerkingen met onze leveranciers aan te gaan. Voordat we een samenwerking met een leverancier beginnen, willen we zeker weten dat zij de juiste partij zijn. Daarom zullen we altijd eerst een fysiek bezoek brengen aan de potentiële leverancier, aan de hand van een checklist gaan we vervolgens door de productieruimte en controleren we of zij aan alle hygiëne-en kwaliteitseisen voldoen. Als dit eenmaal gedaan is wordt de samenwerking aangegaan en houden we periodiek audits bij de leveranciers.

 

We streven ernaar om de producten die wij voor u importeren, volledig schoon uit het land van herkomst te halen, zonder dat het dient te worden na-gereinigd in Nederland. Zo besparen we op onnodige kosten en is dit beter voor de duurzaamheid van het milieu.

 

Zodra producten bij Pizano worden aangeleverd, controleren wij  steekproefsgewijs de leveringen. Dit om de kwaliteit te waarborgen.